Avoimet työpaikat

Etsimme lisää hyviä tyyppejä, joilla on intohimoa ja kykyä auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa tietoteknisten ratkaisujen ja analytiikan avulla.

Oletko sinä yksi meistä?

Avoimet työpaikat

IoT-ratkaisujen asiantuntija

Tunnetko IoT-verkkoja ja sensoriteknologiaa? Haemme asiantuntijaa, joka kykenee suunnittelemaan ja rakentamaan asiakkaidemme tarpeisiin soveltuvia ratkaisuja, joilla keräämme tiedolla johtamiseen tarvittavaa informaatiota. Kokemus LoRaWAN, Z-Wave tai NB-IoT verkoista on edellytys ja laaja-alainen ymmärrys eri sensoriteknologioista sekä paikannusteknologioista auttaa ratkaisujen luomisessa.

Odotamme sinulta intohimoa uuden oppimiseen ja asiakkaan liiketoimintaa kehittävien ratkaisujen luomiseen. Onnistuaksesi sinun tulee olla oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen joukkuepelaaja, joka taipuu myös loistaviin yksilösuorituksiin.

Jos osaamisesi ja intohimosi vastaavat tarpeeseemme, ole yhteydessä ja laita hakemuksesi iloiseen joukkoomme. Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Keinänen, marko.keinanen(at)wisso.fi, +358 50 36 99 442.

 

Avoimet työpaikat

Tiedonhallinnan asiantuntija

Ovatko pilvipalvelut ja data-analytiikka sinulle tuttuja? Etsimme asiantuntijaa kehittämään asiakkaidemme tiedonhallintaa. Tehtävä edellyttää osaamista tietovarastojen suunnittelusta ja tiedonhallinnan teknologioista esimerkiksi seuraavilta osa-alueilta:

•  Julkisen pilven palvelut
• Tietovarastot ja tietoaltaat
• AWS ja/tai Azure data platform
• SQL Server ja SQL-kieli
• BI-työvälineet
• Raportointi- ja analytiikkatuotteet, kuten Tableau tai PowerBI
• Ohjelmistosuunnittelu

Odotamme sinulta intohimoa uuden oppimiseen ja asiakkaan liiketoimintaa kehittävien ratkaisujen luomiseen. Onnistuaksesi sinun tulee olla oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen joukkuepelaaja. joka taipuu myös loistaviin yksilösuorituksiin.

Jos osaamisesi ja intohimosi vastaavat tarpeeseemme, ole yhteydessä ja laita hakemuksesi iloiseen joukkoomme. Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Keinänen, marko.keinanen(at)wisso.fi, +358 50 36 99 442.

Wisso työnantajana

Miksi Wisso

Me Wissolla uskomme, että tyytyväiset työntekijät tuovat tyytyväisiä asiakkaita. Siksi haluamme pitää itsestämme ja toisistamme huolta. Työnteon ja työhön liittyvän muun toiminnan tulee olla kiehtovaa ja sen pitää tarjota riittävästi mahdollisuuksia uuden oppimiseen, joka pitää mielenkiintoa yllä. Me varaamme myös aikaa yhdessä tekemiselle, jotta voimme oppia toisiltamme ja välillä ihan vaan chillailla ja pitää hauskaa.

Asiakkaan työt tehdään yleensä asiakkaalla, mutta jos se asiakkaalle sopii, niin meidän puolesta hommat voi hoitaa sieltä käsin mistä saat ne parhaiten tehdyksi. Jos pidät vapaudesta, mutta kannat vastuusi, olet juuri oikeassa osoitteessa!

Hyvät työkaverit

Nykyaikaiset työvälineet ja työtavat

Kiehtova Startup-meininki

Mahdollisuus rajattomaan kehittymiseen

Parhaat asiakkaat

Ota yhteyttä!

Toimisto

Hämeentie 135A, 00560 Helsinki

Työaika

Normaali toimistoaika – paitsi jos projektia pukkaa

Yhteystiedot

Lisätiedot