Lisätietoa meistä

Wisso on yrityksenä nuori, mutta paljon kokemusta omaava työntekijöidensä omistama yritys. Teemme intohimolla liiketoiminnan prosessien parantamista automatisoinnin ja tiedolla johtamisen keinoin. Mahdollistamme liiketoiminnan ketterän kehityksen ja jatkuvuuden päästä-päähän palveluidemme avulla.

Wisso asiantuntijat palveluksessasi

Marko Keinänen

Marko Keinänen

CEO, Consulting

Marko on vastannut liiketoiminta-alueiden johtamisesta, tuotteiden ja palveluiden kehityksestä sekä yhteistyöverkostojen toiminnasta. Intohimona saada tiimit innovoimaan ja ratkaisemaan ongelmat tuottavampien ratkaisujen löytämiseksi.

Yhteystiedot:
marko.keinanen@wisso.fi 
+358 50 36 99 442

Mika Laitinen

Mika Laitinen

Solutions

Mikalla on pitkä kokemus sovellus-kehitysprojekteista ja hän on kokenut ratkaisuarkkitehti ja kehittäjä, joka on erikoistunut pilvipohjaisiin ratkaisuihin. Mikan intohimona on rakentaa aikaa kestäviä ratkaisuja, jotka tuottavat asiakkaille lisäarvoa.

Yhteystiedot:
mika.laitinen@wisso.fi
+358 50 41 36 223

Janne Orava

Janne Orava

Head of Field Operations

Janne vastaa IoT-kohteiden asennustöistä, kohteiden ylläpitoon liittyvästä lähituesta ja huollosta sekä maan kattavasta asennuskumppaneiden verkostosta. Jannella on pitkä kiinteistöjen sähkö- ja automaatioalan kokemus.

Yhteystiedot:
janne.orava@wisso.fi

+358 40 578 5129

Jussi Railakari

Jussi Railakari

Research & Development

Jussi on datanmurskaaja, joka louhii tietolähteistä tarvittavat tiedot ja luo datajärvistä liiketoimintaa edistävän analyytiikan. Jussilla on pitkä kokemus erilaisten raportointitarpeiden toteuttamisesta sekä prosessien ja työmenetelmien kehittämisestä.

Yhteystiedot:
jussi.railakari@wisso.fi

+358 40 90 11 594