IT-konsultointi ja järjestelmähankinnat

Konsultoimme digitalisaatioon ja IT-palveluihin liittyvissä tarpeissa sekä kilpailutamme
kumppanivalinnat ja järjestelmähankinnat parhaiden valintojen ja menestyksesi varmistamiseksi.

Projektien hallinta

Autamme hallitsemaan kehitysprojektisi ja varmistamaan tavoitteiden saavuttamisen sovitussa aikataulussa. Ammattitaitoiset projektipäällikkömme ottavat projektin haltuun sen ensimetreistä alkaen ja luovuttavat otteensa vasta kun viimeisetkin vaiheet ovat maalissa. Kattavan raportoinnin ansiosta olet koko ajan tietoinen projektin edistymisestä.

Chief Digital Officer -palvelu

Digitaalinen murros edellyttää vahvan näkemyksen lisäksi myös vankkaa kokemusta. CDO-palvelumme on oikea kätesi luotsatessasi liiketoimintaasi uusille urille, jossa liiketoimintaa kasvatetaan digitaalisuuden keinoin. Kypsyystasostanne riippuen, voimme aloittaa prosessien digitalisoimisesta, automatisoinnista tai datan keräämisestä ja ennen kaikkea kerätyn datan hyödyntämisestä.

Järjestelmähankinnat ja kilpailutukset

Oikeat järjestelmät ja oikeat kumppanit ovat avainasemassa, kun haette menestystä digitalisaation keinoin. Meidän avullamme saatte etumatkaa ja varmistutte tarpeiden mukaisista järjestelmähankinnoista sekä muutosten vaatimuksiin vastaavista kumppanivalinnoista. Autamme myös palveluintegraatiossa ja ICT-monitoimittajaverkoston ohjaamisessa ja niihin liittyvien prosessien kehityksessä.

Kysy lisätietoja

Toimisto

Hämeentie 135A, 00560 Helsinki

Avoinna

Palvelemme asiakkaitamme 24/7

Soita meille

Yhteystiedot