Kiinteistöautomaatio-ratkaisut

Meiltä kiinteistöautomaatioratkaisut sekä yksityisasumiseen että teollisuuteen ja toimistoihin.

Yhteistyössä Loxone

Vuonna 2009 perustettu Loxone mullisti talojen kiinteistöautomaation vihreällä Loxone Miniserver -laitteella ja on nyt alan markkinajohtaja. Loxone-konsernissa työskentelee yhteensä yli 300 työntekijää ja se on yksi nopeimmin kasvavista yrityksistä kiinteistöautomaation alalla maailmanlaajuisesti. Wisso on Loxonen kumppani.

Miksi kiinteistöautomaatio?

Kiinteistöautomaatiojärjestelmä on aina yksilöllinen ratkaisu omien tarpeiden mukaan.  Se soveltuu myös ohjaamaan pääsääntöisesti jo olemassa olevia laitteita esimerkiksi valot, kiukaat, uudemmat Audio järjestelmät jne.
Kiinteistöautomaatio nostaa myös kotisi arvoa.

 

Valaistus

Valaistus on kiinteistöautomaation näkyvin osa ja sillä on myös merkittävä vaikutus hyvinvointiin sekä vireystilaan. Järjestelmään voidaan kytkeä lähes mikä tahansa valaisin niiden ohjaustavasta riippumatta. Viisipainikkeisella valokatkaisimella voit ohjata valaistusta kätevästi tai Loxone sovelluksella nousematta sohvalta. Valaistus voidaan myös toteuttaa täysin automaattiseksi.

Himmennys

Himmennettävät valot luovat tunnelmaa sekä säästävät energiaa. Voidaan asentaa pääsääntöisesti jo olemassa oleviin valoihin.

Värivalot

LED moniväri- valonauhoilla ilmettä sisustukseen. Voit vaihtaa väriä tilanteen mukaan tai valkoisen sävyjä.

Älyavain

NFC-älyavaimella sisään pääsy on helppoa ja vaivatonta. Käytä älyavainta lukijassa ja ovi aukeaa. NFC-avainlaitteet tarjoavat turvallisemman vaihtoehdon perinteisiin avaimiin nähden. Jos kadotat älyavaimen, pääset sisään numeroyhdistelmällä. Tämän jälkeen poistat avaimen järjestelmästä Loxone-sovelluksella ja lisäät uuden älyavaimen kadonneen tilalle.

Loxone-sovellus

Loxone-sovelluksella voit hallita jokaista kiinteistöautomaatiojärjestelmän laitetta vaivattomasta missä vain oletkin. Jos järjestelmä havaitsee kiinteistössä mahdollisia turvallisuusuhkia sovellus varoittaa sinua välittömästi asiasta. Voit myös seurata energian kulutusta sekä monia muita asioita reaaliaikaisesti sovelluksesta.

Sauna

Kiinteistöautomaatiolla asetat saunan haluttuun lämpötilaan. Voit laittaa saunan päälle ajastetusti tai matkalla kotiin, ja mennä suoraan lämpöisiin löylyihin. Voit myös asettaa monia eri turvallisuustekijöitä lisäämään paloturvallisuutta. Kodin audiojärjestelmän voi ulottaa myös saunatiloihin.

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet ovat älykodissa paljon enemmän kuin pelkkä aurinkosuoja. Voit yhdellä napin painalluksella hallita koko kiinteistön sälekaihtimia tai haluttua ikkunaa kerrallaan. Kaihtimet ovat premium-laatua ja jotka pimentävät huoneen tehokkaasti ja säästävät viilennykseen tarvittavaa energiaa.

Turvallisuus

Turvajärjestelmä estää murtovarkauksia ja tarkkailee jatkuvasti mahdollisia vesivuotoja, tulipaloja, häkää ja muita haluttuja kohteita. Järjestelmä ilmoittaa havainnoista suoraan Loxone-sovellukseen sekä halutessasi myös kodin audiojärjestelmään. Kameravalvonta voidaan lisätä kiinteistöautomaation ratkaisuihin.

Koko talon kattava audiojärjestelmä

Kuuntele suosikki kappaleesi monihuoneaudiojärjestelmällä haluamassasi tiloissa. Monihuone tarkoittaa äänen toistamista yhdessä tai useammassa huoneessa samanaikaisesti. Voit asettaa oman persoonallisen ovikellon äänen sekä toistaa hälyttimien varoitus äänet joka huoneessa hälyttimien lisäksi.

Energiansäästöratkaisut

Kiinteistöautomaatiojärjestelmän avulla voit saavuttaa jopa 12 prosentin energian säästön. Säästö saavutetaan järjestelmän saumattomalla yhteistyöllä eri laitteiden välillä. Lämmitys, jäähdytys, kaihtimet, ilmanvaihto ja valaistus luovat energiaa säästävän kokonaisuuden.

Mihin kiinteistöautomaatiota voidaan asentaa?

N

Uudiskohteet

Uudiskohteisiin suosittelemme asentamaan kiinteistöautomaatio järjestelmän omalla kaapeloinnillaan.

N

Vanhemmat kiinteistöt

Vanhempiin kiinteistöihin suosittelemme langatonta Loxone Air -järjestelmää. Loxone Air ei vaadi wifi-yhteyttä tai pilvipalvelua.

N

Teollisuusrakennukset

Teollisuusrakennuksissa kiinteistö-automaatiolla voit säädellä lähes kaikenlaisia koneita ja laitteita.

Kuinka voimme auttaa?

Toimisto

Hämeentie 135A, 00560 Helsinki

Avoinna

Palvelemme asiakkaitamme 24/7

Soita meille

Yhteystiedot