IoT- ja analytiikkaratkaisut hallittuna palveluna

Me rakennamme yrityksesi liiketoimintaa tukevat IoT-ratkaisut ja huolehdimme myös IoT-ympäristösi ylläpidosta ja kehityksestä. Analytiikan avulla saavutat kilpailuetua ja otat tiedonhallinnan osaksi yrityksesi arkea.

PALVELUT

Suunnittelu, ylläpito- ja tukipalvelut

Suunnittelu ja asennus

Me suunnittelemme teknisen ympäristön ja asennamme tiedon keräämiseen tarvittavat sensorit. Tiedon perusteella johdat liiketoimintaasi faktojen perusteella.

Huolto- ja ylläpitopalvelut

Infrastruktuuri edellyttää aina sen ylläpitämistä. Me ylläpidämme ja kehitämmme tiedonhallinnan ympäristösi toimintakuntoisena ja kilpailukykyisenä ja valitsemme tarpeitasi vastaavat teknologiat.

Tiedonhallinta ja analytiikka

Konsultoimme tiedonhallinnan kaikilla kerroksilla alkaen tiedon keräämisen menetelmistä, jatkuen tiedon käsittelemisen ja tulkinnan menetelmiin ja analysointiin. 

IoT-verkon suunnittelu

Suunnittelemme tarpeiden mukaiset LoRaWAN, Z-Wave ja NB-IoT verkot. Hyödynnämme saatavissa olevat tiedot ja jalostamme niistä liiketoimintaasi edistävää lisäinformaatiota.

Pilvipalvelut

Olemme pilvinatiivi kumppani ja perustamme palvelumme saatavilla oleva datan optimaaliseen hyödyntämiseen ja jakamiseen, mahdollistaen ketterän kehityksen.

Tietoturvallisuus

Tietoturvallisuus on osa kokonaisuutta, jolla varmistetaan palveluiden jatkuvuus ja loppuasiakkaiden tyytyväisyys.  Hyödynnämme ratkaisuissamme alan parhaita käytäntöjä. 

Kysy lisätietoja

Toimisto

Hämeentie 135A, 00560 Helsinki

Avoinna

Palvelemme asiakkaitamme 24/7

Soita meille

Yhteystiedot